Bageta s bramborovou pastou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
2-3 ks brambory
majonéza
1 ks bageta
150 g grilované kuře

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce. Zchladíme je, oloupeme a rozmačkáme na hladkou pastu, aby v ní nebyly žádné zbytky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme jej s brambory a přidáme majonézu a sůl. Majonézy by mělo být tolik, aby vznikla jemná pasta.

  2. Bagetu podélně nařízneme. Kuře natrháme na kousky a vložíme jej do bagety. Tu nakrájíme na přiměřené kousky, vložíme do toastovače a prohřejeme.

  3. Vnitřky hotových baget pomažeme bramborovou pastou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!