Babiččiny langoše recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 dl mléko
20 g droždí
0 kg hladká mouka
podle chuti
0 lžiček cukr
0 lžiček sůl
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme hladkou mouku, mléko, droždí, sůl nebo cukr (těsto naslano nebo nasladko), zaděláme těsto a dáme ho na 10 minut kynout.

  2. Z těsta uděláme bochánky, které necháme 15 minut kynout. Vykynuté těsto vytahujeme na placky.

  3. Langoše smažíme ve větším množství oleje. Hotové langoše podle chuti namažeme kečupem či majonézou, můžeme potřít česnekem. Langoše můžeme také posypat nastrouhaným sýrem.

  4. Babiččiny langoše ihned podáváme na stůl k jídlu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!