Azu alá mitka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 lžíce olej 1 lžička sůl 2-4 ks cibule 2 lžíce hořčice 2-3 lžíce kečup 1-2 lžičky vegeta 1 ks rajský protlak 1 lžíce mletá sladká paprika 1 lžička mletý černý pepř 1 kg vepřová plec nebo ramínko
Postup Azu alá mitka recept
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou plec nebo ramínko podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky.
Do nudliček vmícháme olej, hořčici, kečup, malý rajský protlak a veškeré koření. Dvě až čtyři cibule (podle velikosti) očistíme a nasekáme nadrobno. Cibuli vmícháme do masové směsi.
Vše důkladně promícháme a na mírném ohni dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Vodu vydusíme na požadované množství šťávy. Kdo má rád více šťávy, může si pokrm nastavit trochou vody.
Azu alá mitka podáváme s chlebem, rýží nebo hranolky.