Zelný salát s fazolovými lusky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2-3 ks paprika
3 ks rajče
1 ks velká cibule
1 konzerva sterilované fazolové lusky
0.5 ks malé zelí
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Zelí nakrouháme na nudličky. Papriky, rajčata očistíme a nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a nakrájíme taktéž na kolečka. Fazolové lusky necháme okapat, bude nám stačit menší konzerva.

  2. Rajčata, papriku a cibuli smícháme s fazolovými lusky a zelím. Ochutíme solí, pepřem a zakapeme olivovým olejem.

  3. Zelný salát můžeme podávat i jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!