Zelenina na grilu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 svazku petrželka
2 ks cuketa
150 g žampiony
3 lžíce olivový olej
2 lžíce citronová šťáva
1 svazek jarní cibulka
150 g koktejlová rajčata
podle chuti
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibulky očistíme a omyjeme, stejně tak rajčata. Žampiony nasucho očistíme a rozkrojíme na půlky. Cukety omyjeme, osušíme a rozčtvrtíme, případně je podélně rozkrojíme na dva velké plátky.

  2. Petrželku nasekáme nadrobno a smícháme s citronovou šťávou, solí, pepřem a olejem.

  3. Připravenou zeleninu potřeme ochuceným olejem, položíme na gril a asi 8 minut grilujeme.

  4. Zeleninu na grilu podáváme s opečenou bagetkou, skvěle poslouží i jako příloha ke grilovanému masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!