Zelené kari s pangasiusem a krevetami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
1 lžíce solamyl
1 balíček vyloupané krevety
1 plechovka kokosový krém
1 balíček Thajská pasta - zelené kari
0.5 kg pangasius (rybí filety)

Postup přípravy receptu

  1. Do pánve wok dáme olej, přidáme zelenou kari pastu a asi 2 minuty orestujeme. Následně přidáme kokosový krém, dobře rozmícháme a přidáme na menší kousky pokrájené filety pangasiuse a vaříme.

  2. Po cca 5 minutách vložíme krevety a vaříme ještě asi 3 minuty. Nakonec zahustíme solamylem smíchaným s trochou vody.

  3. Ideální přílohou k zelenému kari s pangasiusem a krevetami je jasmínová rýže nebo kuskus, který může být se zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!