Zapečené špagety s Tompou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
1-2 ks cibule
1 ks špagety
40 dkg gothajský salám
2 balíčky tvrdý sýr
1 ks jemný kečup
1 ks Tompa (zeleninová směs)

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibulku osmažíme na oleji. Přidáme na kostičky nakrájený salám a opečeme. Přidáme zeleninovou směs Tompa a kečup. Zamícháme a chvíli povaříme.

  2. Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě.

  3. Směs smícháme s uvařenými špagetami a jedním balíčkem nastrouhaného sýra. Špagety s Tompou přendáme do zapékací mísy, posypeme zbývajícím sýrem a dáme zapéct na 20 minut do předehřáté trouby.

  4. Zapečené špagety s Tompou podáváme jako teplý hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!