Zapečené rybí filé s brokolicí a hermelínem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce máslo
2 ks hermelín
4 porce rybí filé bez kůže a kostí
12 ks brokolicové růžičky
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř
podle potřeby
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Gril si předehřejeme na 225°C.

  2. Porce filé opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji a lžíci másla opečeme.

  3. Brokolici krátce povaříme v osolené vodě a okapané růžičky rozložíme na připravené filé. Vše zakryjeme příčnými řezy hermelínu, zakapeme zbylým máslem a dáme pod gril zapéci, dokud se sýr neroztaví.

  4. Rybu servírujeme s bramborovými pusinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!