Zapečená drůbeží játra recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky olej
0.5 lahve kečup
500 g jarní cibulka
1 kg drůbeží játra
25 dkg uzená kotleta

Postup přípravy receptu

  1. Zapékací misku vymažeme trochou oleje. Játra podle potřeby očistíme, opláchneme a necháme okapat. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.

  2. Celou zapékací misku včetně stěn vyložíme tenkými plátky uzené kotlety. Na to poskládáme drůbeží játra a na ně cibuli. Vše zalejeme dostatečně kečupem.

  3. Troubu předehřejeme na 200 °C. Vložíme zapékací misku a pečeme asi 45 minut. Záleží na množství jater.

  4. Zapečená drůbeží játra ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!