Výborné játrové knedlíčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 ks vejce
strouhanka
1 špetka majoránka
1 lžíce vegeta
1 špetka muškátový květ
20 dkg hovězí maso
mleté nové koření
1 špetka mletý barevný pepř
20 dkg kuřecí játra

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí játra s hovězím masem velmi jemně rozmixujeme. Do hmoty přidáme vejce, mletý barevný pepř, lisovaný česnek, majoránku, mleté nové koření, muškátový květ, vegetu a nakonec přidáváme strouhanku na zahuštění.

  2. Ze směsi tvarujeme játrové knedlíčky, které zaváříme stranou nebo přímo ve vývaru. Játrové knedlíčky zaváříme minimálně 20 minut, ale záleží na velikosti knedlíčků.

  3. Výborné játrové knedlíčky podáváme v polévce.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!