Výborná domácí horká čokoláda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce máslo
500 ml mléko
100 g hořká čokoláda
4 lžíce třtinový cukr
1 balíček čokoládový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Cca 400 ml mléka vlijeme do hrnce a přivedeme k varu. Zbývající mléko nalijeme do hrnku, vsypeme pudinkový prášek a cukr a vlijeme do rozehřátého mléka. Za stálého míchání připravíme hustý pudink.

  2. Ve vodní lázni rozehřejeme kvalitní čokoládu se lžící másla. Čokoládu přimícháme do horkého pudinku.

  3. Výbornou domácí horkou čokoládu ihned rozléváme do misek a podáváme. Zdobíme lístkem čerstvé máty či meduňky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!