Voňavý jablečný punč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky cukr
1 ks skořice
1 ks jablko
1 ks pomeranč
1 ks citron
2 ks hřebíček
1 l jablečná šťáva
1 l silný černý čaj
5 cl calvados (jiná pálenka)

Postup přípravy receptu

  1. Jablečnou šťávu a čaj nalijeme do hrnce. Z citronu a pomeranče vymačkáme šťávu. Jablko oloupeme a nakrájíme na nudličky.

  2. Šťávy z ovoce a jablko přidáme do hrnce spolu s kořením a cukrem. V hrnci vše ohřejeme na 80 až 85 °C. Hrnec odstavíme z plotny a přidáme pálenku.

  3. Promícháme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!