Vepřové maso se zeleninou v alobalu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- olej sůl 200 g brambory 2 ks cibule 4 ks rajče bazalka sladká paprika mletý pepř 600 g vepřová plec 150 g párky nebo salám 2 ks velká paprika worcester
 
Postup Vepřové maso se zeleninou v alobalu recept
Postup přípravy receptu
- 
                                      
Vepřovou plec nakrájíme na nudličky, uzeninu na kostky. Brambory rozkrájíme na čtvrtky. Zeleninu (rajčata, papriku, cibuli) očistíme a nakrájíme ji na proužky. Všechno dobře smícháme, zakapeme worcesterovou omáčkou, osolíme, opepříme, zaprášíme mletou paprikou a přidáme špetku bazalky.
 Zakapeme olejem, znovu dobře promícháme a zabalíme do alobalu. Péct budeme v troubě na roštu nebo na grilu. Podáváme s bramborem nebo pečivem.
