Vepřové maso s brambory a jablky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.3 máslo
500 g brambory
4 ks jablka
500 g vepřové maso
podle chuti
1 špetka sůl
1 špetka grilovací koření
1 špetka pepř

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme do vymazaného pekáčku a posypeme grilovacím kořením.

  2. Oloupaná jablka bez jadřinců nakrájíme na kousky a navrstvíme na maso.

  3. Podlijeme trochou vody, znovu posypeme grilovacím kořením a dáme přiklopené do trouby.Pečeme zhruba 30minut.

  4. Oloupeme brambory a nakrájíme je na hranolky. Přidáme k masu, promícháme, vložíme kousky másla a pečeme doměkka.

  5. Vepřové maso s brambory a jablky podáváme na předehřátém talíři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!