Vepřové kotlety s majonézou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 ks cibule
8 lžic majonéza
mletý pepř
100 g tvrdý sýr
4 ks vepřová kotleta

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety omyjeme, osušíme a zjemníme tenderizérem. Podle chuti maso osolíme a opepříme

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Sýr nastrouháme

  3. Kotlety vložíme do pekáčku a poklademe kolečky cibule. Vše důkladně potřeme kvalitní hustou majonézou a zasypeme strouhaným sýrem

  4. Troubu předehřejeme na 200 °C a maso pečeme přibližně 25 minut

  5. Vepřové kotlety s majonézou podáváme například s hranolky nebo pečeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!