Vepřové kostky na majoránce a česneku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1-2 stroužky česnek
2-3 g sůl
2-3 g majoránka
1-2 g mletý pepř
1 kg vepřová kýta
250 g máslo nebo sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve nakrájíme maso zhruba na 2 cm velké kostičky, osolíme a opepříme, přidáme čerstvou či sušenou majoránku a podle chuti prolisovaný česnek.

  2. Rozehřejeme pánev a necháme rozpustit máslo nebo sádlo. Potom přidáme asi 3 kostičky a čekáme, až se začnou péci, přidáme ostatní kostky masa. Pomalu smažíme doměkka.

  3. Vepřové kostky na majoránce a česneku podáváme s bramborovým knedlíkem nebo bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!