Vepřová pochoutka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
1 ks vejce
1 ks cibule
1 dl bílé víno
500 g vepřový bok
500 g vepřová pečeně
podle chuti
sůl
kmín
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso umeleme. Přidáme sůl pepř, utřený česnek a bílé víno. Vše dobře vymícháme.

  2. Ze směsi uhněteme šišku, vložíme na pekáč, mírně posypeme kmínem, jemně krájenou cibulí a podlijeme trochou vody. Vepřovou pochoutku vložíme do vyhřáté trouby a pečeme za občasného přelívání vlastní šťávou dozlatova.

  3. Upečenou vepřovou pochoutku krájíme na plátky a odáváme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!