Vepřová pečeně v marinádě recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 plátky vepřová pečeně
marináda
9 stroužků česnek
1 lžička sůl
2 ks vejce
2 lžíce solamyl
1 lžička majoránka
1 lžička mletý pepř
1 lžička mletá sladká paprika
1 lžíce tekuté polévkové koření

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou pečeni očistíme a nakrájíme na plátky. Pokud jsme koupili přímo plátky, omyjeme a osušíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Suroviny na marinádu důkladně smícháme.

  2. Vepřovou pečeni naložíme do marinády a necháme přes noc uležet.

  3. Druhý den maso smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

  4. Vepřovou pečeni v marinádě podáváme s bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!