Vepřová panenka plněná špenátem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
120 g šunka
700 g vepřová panenka
100 g špenátové listy
podle chuti
sůl
grilovací koření
mletý barevný pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku podle potřeby očistíme. Podélně ji rozřízneme. Špenátové listy opereme a osušíme. Troubu rozehřejeme na 200 °C.

  2. Panenku naplníme špenátovými lístky a šunkou. Okořeníme ji a zprudka ji opečeme ze všech stran. Vepřovou panenku plněnou špenátem pečeme v předehřáté troubě 10 minut.

  3. Upečenou vepřovou panenku plněnou špenátem nakrájíme na plátky a můžeme podávat. Panenku se špenátem podáváme se studenými omáčkami a různě upravenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!