Vepřová panenka na hříbkách recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 šálek hříbky
1 kelímek smetana ke šlehání
2 porce vepřová panenka
1 špetka mletý barevný pepř
podle chuti
citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme na kolečka, naklepeme, osolíme a opepříme. Osmahneme na oleji.

  2. Hříbky očistíme, nakrájíme a osmahneme na másle. Přilijeme smetanu ke šlehání a necháme povařit. Dochutíme solí a citronovou šťávou.

  3. Na chvíli přidáme do omáčky maso, aby se prohřálo a natáhlo chuť hub.

  4. Vepřovou panenku na hříbkách podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!