Vepřová kotleta po španělsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks velká cibule
4 ks vepřová kotleta nebo krkovice
směs
1 lžíce olej
sůl
1 lžíce ocet
1 lžíce hladká mouka
2 špetky drcený kmín
mletý černý pepř
1 plechovka větší rajský protlak
2 špetky mleté sušené oregano

Postup přípravy receptu

  1. Rozmixujeme rajský protlak, oloupanou cibuli, ocet, česnek, mouku, olej a koření.

  2. Na pekáč rozložíme vepřové kotlety nebo jiné vepřové maso a polijeme je rozmixovanou směsí. Maso přikryjeme fólií a pečeme 1,5 hodiny v troubě, případně tak dlouho, dokud nebude měkké.

  3. Vepřovou kotletu po španělsku ozdobíme cibulí nakrájenou na tenká kolečka a servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!