Vepřová klobása s rozmarýnem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
2 snítky rozmarýn
2 lžíce olivový olej
50 ml suché bílé víno
mletý černý pepř
4 ks vepřová klobása

Postup přípravy receptu

  1. Klobásám sundáme kůžičku a klobásy nařízneme tak, aby zůstaly spojené

  2. Na pánvi s dvěma lžícemi oleje osmažíme oloupané a lehce zmáčklé stroužky česneku a snítku rozmarýnu. Česneky odendáme a vložíme naříznuté klobásy. Klobásy opečeme zprudka k tmavší barvě z obou stran, podlijeme vínem a víno necháme pomalu vyprchat

  3. Vepřové klobásy s rozmarýnem chutnají s pečivem, anebo bramborovou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!