Velikonoční nádivka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
1200 g vejce
- - pepř mletý
2 kg rohlíky
200 g kopřivy
2 kg krkovice uzená
1 l vývar uzený

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme doměkka uzené maso nesmí se ale rozpadat. Vyjmeme a necháme vychladnout. Přecedíme vývar a necháme také vychladnout. Rohlíky a maso nakrájíme na kostičky, vejce smícháme s vývarem, osolíme a opepříme, dochutíme česnekem. Všechno namočíme do vývaru rohlíky s uzeným masem. Dáme do vymaštěné formy nebo pekáčku a pečeme ve vyhřáté troubě až povrch zezlátne a nádivka ztuhne.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!