Veganská pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

1 ks kyselá okurka
10 dkg kyselé zelí
1 ks červená cibule
2 lžíce lák z okurek
1 ks veganský párek
4 lžíce vegan mayo

Postup přípravy receptu

  1. Kyselou okurku a oloupanou cibuli nakrájíme na drobné kousky. Kyselé zelí vymačkáme, chceme-li mít pomazánku jemnější, můžeme zelí propláchnout vodou. Veganský párek nakrájíme na kostičky

  2. Vše dáme do misky, přidáme vegan mayo a trochu láku z okurek. Pomazánku dobře promícháme

  3. Veganskou pomazánku podáváme s libovolným pečivem

  4. Místo vajíček je v majonéze svatojánský chléb, takže potěší i vaše játra a žlučník.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!