Vařené hovězí maso s brambory recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
3 lžíce olej
1 ks cibule
0 lžiček kari koření
0 lžiček chilli koření
1 lžička mletý zázvor
500 g vařené brambory
0 lžiček garam masala
500 g vařené hovězí maso
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso a brambory nakrájíme na stejně velké kostky, jemně nakrájíme cibuli a česnek.

  2. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli a česnek do zhnědnutí. Přidáme zázvor a chilli, garam masalu, kari a ještě smažíme asi 2 minuty. Vložíme maso a brambory, osolíme a prohřejeme.

  3. Vařené hovězí maso s brambory podáváme se suché bez šťávy.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!