Vanilková zmrzlina z pudinku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce cukr
500 ml mléko
1 balíček vanilkový cukr
1 kelímek smetana ke šlehání
1 balíček vanilkový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme vanilkový pudink podle návodu na obalu. Ještě teplý pudink nalijeme do mističek na led a necháme v nich vychladnout. Po vychladnutí dáme misky do mrazáku. Je třeba ho tam nechat minimálně 24 hodin, aby řádně promrzl.

  2. Po zmrznutí kostičky vyklopíme do mísy u robota a dáme ještě 1 vanilkový cukr. Kdo má rád sladší, může přidat cukr, já už nepřislazuji. Zmrzlý pudink v robotu rozdrtíme na hodně drobno. Pak za chodu přiléváme smetanu na šlehání tak dlouho, až se nám vyrobí koule. Hotovo.

  3. Vanilkovou zmrzlinu z pudinku podáváme ihned. Mám v mrazáku stále zásobu zmrzlého pudinku, v tomto počasí se u mě dělá zmrzlina stále.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!