Vaječná omeleta s ředkvičkami recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 8 ks vejce 50 g máslo 4 lžíce mléko 2 svazky ředkvička podle potřeby olej podle chuti sůl pepř na ozdobu majonéza hlávkový salát
Postup Vaječná omeleta s ředkvičkami recept
Postup přípravy receptu
-
Ředkvičky očistíme, oddělíme pár kousků na zdobení, zbytek nakrájíme na kolečka. Ředkvičky podusíme na rozpuštěném másle.
V hrnečku si rozšleháme vejce se solí, přidáme mléko a opepříme.
Na pánvičce si rozehřejeme olej, přidáme trochu ředkviček, zalejeme vaječným dílem. Opékáme pouze z jedné strany. Takto připravíme i tři zbývající.
Vaječnou omeletu posypeme nadrobno nakrájenými odloženými ředkvičkami a zdobíme listem hlávkového salátu. Můžeme přikápnout trochu majonézy.