Vaječná omeleta s ředkvičkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

8 ks vejce
50 g máslo
4 lžíce mléko
2 svazky ředkvička
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
pepř
na ozdobu
majonéza
hlávkový salát

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky očistíme, oddělíme pár kousků na zdobení, zbytek nakrájíme na kolečka. Ředkvičky podusíme na rozpuštěném másle.

  2. V hrnečku si rozšleháme vejce se solí, přidáme mléko a opepříme.

  3. Na pánvičce si rozehřejeme olej, přidáme trochu ředkviček, zalejeme vaječným dílem. Opékáme pouze z jedné strany. Takto připravíme i tři zbývající.

  4. Vaječnou omeletu posypeme nadrobno nakrájenými odloženými ředkvičkami a zdobíme listem hlávkového salátu. Můžeme přikápnout trochu majonézy.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!