Vaječná omeleta s mozzarellou recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

olej
sůl
4 ks vejce
6 ks ředkvička
2 balíčky mozzarella
1 lžíce parmazán
2 ks jarní cibulka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky opláchneme, očistíme podle potřeby a potom nakrájíme na jemné plátky. Čistou jarní cibulku nakrájíme nadrobno. Mozzarellu odebereme z balíčku a nakrájíme na slabé plátky, které osušíme. V míse rozšleháme vejce s pepřem, solí a nastrouhaným sýrem parmazánem

  2. Na kvalitní větší pánvi s troškou oleje osmažíme cibulku s ředkvičkami a zalijeme vejci. Pánev přikryjeme a po chvíli omeletu obrátíme. Na omeletu rozložíme mozzarellové plátky, opět přikryjeme a jakmile mozzarella povolí, omeletu odendáme

  3. Vaječnou omeletu s mozzarellou podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!