Uzený salát s křenem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce kečup
300 g uzené maso
4 ks sterilované okurky
2 lžíce čerstvý křen
podle chuti
sůl
smetana
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Plátek pěkného uzeného masa nakrájíme na nudličky nebo kostičky podle toho, jak to máme rádi. Stejně nakrájíme i sterilované okurky.

  2. Maso a okurky dáme do misky, vmícháme kečup, nastrouhaný čerstvý nebo sterilovaný křen a dochutíme solí a pepřem. Pro koho bude salát moc pikantní, může ho zjemnit trochou smetany nebo jogurtu.

  3. Uzený salát s křenem podáváme na kousku hlávkového salátu, přikusujeme k němu pečivo a popíjíme pivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!