Uzené maso pana šenkýře recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

olej
sůl
200 g cibule
5 lžic kečup
chilli koření
700 g uzené maso
150 ml světlé pivo
worcestrová omáčka
mletá sladká paprika
300 g sterilované lečo
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uzené maso nakrájíme na nudličky. Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka.

  2. V pánvi rozehřejeme olej a uzené nudličky zprudka na oleji osmahneme. Lehce je osolíme, opepříme a přidáme cibuli. Vše krátce osmahneme. Pak přidáme lečo, kečup a chviličku povaříme. Nakonec přilijeme pivo, worchester a jídlo dusíme doměkka.

  3. Uzené maso pana šenkýře podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!