Utopenci v majonéze recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
20 dkg majonéza
50 dkg uzenina nebo klobása
zálivka
2 lžíce olej
2 lžíce ocet
3 lžičky hořčice
1 lžíce worcester
2 lžíce sladký kečup

Postup přípravy receptu

  1. Povaříme olej, ocet, kečup, worcester a hořčici. Za občasného promíchání necháme vychladnout a přimícháme majonézu.

  2. Měkký salám nakrájíme na větší kostky, může být i klobása na kolečka. Oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky a promícháme s připravenou majonézovou směsí.

  3. Hotové utopence necháme v chladu rozležet, nejlépe do druhého dne.

  4. Utopence v majonéze podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!