Tvarůžkový tatarák recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 balíček olomoucké tvarůžky
podle chuti
hořčice
kečup
1-2 lžíce světlé pivo
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si struhadlo a na hrubší straně nastrouháme tvarůžky. Nestrouháme je najemno, ale klidně na struhadle na bramboráky.

  2. Na talíř nebo talířky upravíme hromádku strouhaných tvarůžků a uprostřed uděláme důlek, do kterého vlijeme celou lžíci nebo dvě piva. Kolem tvarůžek naskládáme hromádky jemně nakrájené cibule, pepře, hořčice, kečupu a mleté papriky. Na stole by měla být ještě lahvička s worcesterovou omáčkou. Každý si umíchá tatarák z přísad podle chuti.

  3. Tvarůžkový tatarák podáváme s čerstvými topinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!