Tvarohová pomazánka s treskou recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

100 ml smetana ke šlehání
mletý černý pepř
250 g polotučný tvaroh
nať jarní cibulky
100 g aljašská treska v oleji (ala losos)

Postup přípravy receptu

  1. Tresku naloženou v jemném oleji necháme okapat a nakrájíme na jemné kostičky. Nať jarní cibulky omyjeme a nakrájíme na kolečka

  2. Tvaroh zalijeme smetanou, opepříme a šlehačem zpracujeme v hladký krém. Nakonec vmícháme tresku ala losos, znovu prošleháme. Pomazánku nesolíme

  3. Tvarohovou pomazánku s treskou natíráme na pečivo a sypeme cibulovou natí. Podáváme k snídani, svačině, ale klidně i jako lehkou večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!