Tuňáková pomazánka s brambory recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g máslo
1 ks cibule
5 lžic majonéza
185 g tuňák v oleji
185 g tuňák ve vlastní šťávě
1 lžička plnotučná hořčice
2 ks vejce natvrdo
1-2 ks vařené brambory ve slupce
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Brambory a vejce oloupeme. Brambory nastrouháme, vejce nasekáme. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno.

  2. Tuňáka vidličkou rozmačkáme a rozetřeme s máslem. Přidáme nakrájenou cibuli a majonézu. Přimícháme do směsi brambory s vejci spolu s hořčicí. Vše důkladně promícháme. Tuňákovou pomazánku ochutíme pepřem a solí.

  3. Tuňákovou pomazánku s brambory podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!