Tuňák s těstovinami v jogurtové omáčce recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - česnek - - sůl - - petrželka 1 ks cibule 350 g těstoviny 400 g tuňák - - olej olivový - - šťáva citronová 200 g fazole bílé 200 g lusky fazolové 150 ml jogurt bílý
Postup Tuňák s těstovinami v jogurtové omáčce recept
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme a na posledních 5 minut vaření přidáme fazolové lusky. Obojí pak dobře propláchneme, slijeme a necháme okapat. Mezitím dáme do mixéru uvařené bílé fazole, jogurt, olej, česnek, citronovou šťávu a sůl a umixujeme to do hladké zálivky. Tu potom přelijeme do veliké mísy.Přidáme těstoviny, fazolky, tuňáka a cibuli a dobře promícháme. Hotový salát posypeme petrželkou a podáváme s chlebem.