Tuňák na cibuli se zelenými nudlemi a křenem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce máslo
mouka
4 plátky tuňák
2 lžíce olivový olej
1 ks středně velká cibule
sladká paprika
200 g zelené nudle

Postup přípravy receptu

  1. Plátky tuňáka z obou stran osolíme, zaprášíme paprikou a obalíme v hladké mouce. Opečeme je na oleji po obou stranách, vyjmeme z pánve a uložíme na teplé místo nebo do uzavřeného kastrolu.

  2. Oloupeme cibuli, nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Na cibuli vložíme plátky tuňáka, podlijeme a krátce dusíme. Mezitím vaříme zelene nudle podle návodu na obalu. Nudle scedíme, promícháme s máslem a očistěným, nastrouhaným křenem. Dušeného tuňáka vyjmeme ze šťávy a položíme na povrch zelených nudlí. Šťávu z tuňáka podáváme zvlášť.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!