Terčin guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2-3 stroužky česnek
4 lžíce olej
2-3 ks cibule
vegeta
1 sklenice sterilované lečo
500 g krůtí prsa
podle chuti
sůl
mletý pepř
mletá sladká paprika
mletá pálivá paprika
na ozdobu
tatarská omáčka
petrželka kudrnka

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli pokrájenou na tenká půl kolečka. Přidáme na nudličky nakrájené maso a za stálého míchání vše asi 5 minut opékáme. Pak přidáme mletou papriku, krátce osmahneme a přidáme lečo, rozetřený česnek se solí, worcesterskou omáčku. Ochutíme vegetou.

  2. Terčin guláš dusíme, až změkne maso. Podle potřeby guláš podléváme vodou.

  3. Hotový Terčin guláš rozdělíme na talíře. Do středu dáme lžíci tatarky, ozdobíme snítkou kudrnky a obložíme bramborovými hranolky. Terčin guláš ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!