Tajemné roštěnky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
sůl
200 g hermelín
4-5 lžic pikantní kečup
750 g roštěnka
2 lžíce pikantní hořčice
vegeta speciál
podle chuti
kelímek smetana
podle potřeby
voda nebo vývar na podlití

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou vegety, na polovinu roštěnky dáme plátky hermelínu, přehneme a okraje sepneme párátkem.

  2. Na horkém oleji opečeme ze všech stran, podlijeme vývarem a podusíme doměkka.

  3. Měkké maso vyjmeme, do výpeku dáme kečup a hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme trochu vývaru nebo vody a nakonec zjemníme smetanou. Pak vložíme maso bez párátek a společně prohřejeme.

  4. Tajemné roštěnky podáváme s rýží nebo hranolky a posypané drobně krájenou pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!