Švédská pomazánka z tvarohu a tresčích jater recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 dkg máslo
3-5 dkg cibule
25 dkg měkký tvaroh
5 dkg sterilované okurky
1 konzerva tresčí játra
podle chuti
sůl
petrželka
podle potřeby
mléko

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Okurky nakrájíme na kostičky. Petrželku nasekáme nadrobno.

  2. Změklé máslo vyšleháme s tvarohem a tresčími játry dohladka. Podle potřeby přidáme mléko a dále zlehka vmícháme cibuli, okurky, nasekanou petrželku a podle chuti pomazánku osolíme.

  3. Švédskou pomazánku z tvarohu a tresčích jater podáváme s pečivem podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!