Španělské ptáčky pro líné recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.8 l vývar
1 ks cibule
200 g uzenina
mletý pepř
4 plátky hovězí zadní
4 ks sterilované okurky
4 ks vejce natvrdo
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
majoránka
hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Dobře naklepeme plátky masa, osolíme je, opepříme, potřeme majoránkou a posypeme drobně nakrájenou cibulí..

  2. Do kastrolu nalijeme olej, rozehřejeme a na sebe klademe po jednom plátky. Přikryjeme pokličkou a necháme pustit šťávu. Pak plátky podlijeme vývarem z masoxu, přidáme hořčici, nakrájenou uzenin a nakrájená vejce natvrdo se sladkokyselými okurkami. Španělské ptáčky pro líné společně dusíme doměkka.

  3. Španělské ptáčky pro líné podáváme s rýží nebo knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!