Špagetová frittata se šunkou recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 ks vejce
50 g šunka
80 g špagety
olej na smažení
1 hrst petrželová nať
mletý černý pepř
50 g strouhaný eidam

Postup přípravy receptu

  1. Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Potom je scedíme, promícháme se lžičkou olivového oleje a necháme vychladnout. Sýr nastrouháme najemno, šunku nakrájíme na proužky nebo kostičky a zelenou petrželovou nať nasekáme

  2. Vejce rozšleháme se solí a pepřem, vmícháme vychladlé špagety, sýr, šunku a petrželku

  3. Směs smažíme na oleji v hlubší pánvi při nízké teplotě z každé strany asi 10 minut

  4. Špagetovou frittatu se šunkou a sýrem podáváme se zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!