Směs z alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
100 g žampiony
2 lžíce červené víno
12 plátků anglická slanina
6 plátků vepřová játra
6 plátků vepřová kýta
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Připravíme si plátky masa a slaniny.

  2. Čtverce alobalu potřeme máslem. Na každý dáme plátek masa, ten naklepeme, osolíme a opepříme. Na maso dáme plátek anglické slaniny, plátek vepřových jater a opět slaninu. Poklademe pokrájenými žampiony a cibulí, osolíme a zakápneme vínem. Alobal dobře uzavřeme.

  3. Balíčky naskládáme na plech a ve vyhřáté troubě pečeme 45 minut - 1 hodinu.

  4. Směs z alobalu ihned podáváme, ale pozor, směs bude dost horká!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!