Šmakoun s grilovacím kořením recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g Šmakoun
podle chuti
sůl
grilovací koření
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Dáme si nahřát pánvičku, kterou pokud možno minimálně potřeme máslem (nejvhodnější jsou pánvičky, na kterých se může smažit bez tuku).

  2. Šmakouna si nakrájíme na kostičky, posypeme kořením - buďto grilovacím, nebo můžeme vybrat z celé škály koření, které máme rádi - kari, na cibulce, s bazalkou.

  3. Dáme cca na 5-10 minut opéct na pánvičku, dokud se nám nevytvoří na šmakounovi křupavá vrstvička. Osolíme podle chuti.

  4. Hotový Šmakoun podáváme se zeleninou nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!