Slaný štrúdl se zelím recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 balíček salám
1 hrneček kysané zelí
7 lžiček jemný kečup
1 lžička koření na pizzu
2 balení listové těsto (rozválený plát)

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si 2 balíčky listového těsta - rozválené pláty. Dále budeme potřebovat kysané zelí, které necháme okapat

  2. Listové těsto potřeme kečupem, poklademe salámem - podle chuti, na něj rozprostřeme zelí a okořeníme kořením na pizzu. Můžeme přidat ještě oříšky či jiné ingredience, vše je jen na naší chuti. Listové pláty opatrně zabalíme a konce uzavřeme, aby náplň během pečení nikam neutekla

  3. Slané štrúdly se zelím poklademe na vymazaný plech a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova

  4. Slané štrúdly krájíme na plátky a podáváme jako výbornou chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!