Vincentův slaný koláč recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

2 ks vejce
2 ks párek

Postup přípravy receptu

  1. Rozklepneme vejce do hrnku či nějaké nádoby, prostě čehokoliv, co vám neproteče. Vejce poté rozkvedláme. Dále si nakrájíme 2 párky a je naprosto jedno, jestli je nakrájíme na kolečka nebo kostičky, potom je vhodíme do vajec a zamícháme

  2. Finální produkt vylijeme na malou rozehřátou pánvičku o průměru 10 cm. Pokud nemáte, tak si musíte nějak poradit. Teď to necháme tak minutu až dvě cosi dělat. Doporučuji s tím výtvorem trochu točit a různě pohybovat, aby se nám to nespálilo

  3. Jakmile uvidíme, že okraje začínají tuhnout a prostředek s párky chytá sluníčkovou barvu, je načase slaný koláč vyklopit ven na talíř. Možná bude koláč navrchu krapet nedodělaný, ale tak to má být - hezky na hniličku

  4. Vincentův slaný koláč podáváme s rohlíkem či jiným pečivem podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!