Skopové po Štýrsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
ocet
700 g brambory
100 g cibule
100 g celer
tymián
100 g mrkev
bobkový list
500 g skopové maso
podle chuti
celý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Skopové maso podle potřeby očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Skopové zalijeme horkou vodou, přidáme trochu octa, koření a uvaříme jej téměř doměkka.

  2. Zatím si očistíme zeleninu. Brambory nakrájíme na čtvrtky, ostatní zeleninu na nudličky. Zeleninu přisypeme k téměř měkkému masu a společně vaříme do změknutí brambor a masa.

  3. Skopové po Štýrsku podáváme samotné nebo s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!