Salát ze sleďových filetů recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

sůl
1 lžíce olivový olej
150 ml zakysaná smetana
1 ks jarní cibulka
1 lžička dijonská hořčice
60 g řapíkatý celer
250 g marinované sleďové filety

Postup přípravy receptu

  1. Marinované sledě necháme okapat a nakrájíme na jemné nudličky. Celer oloupeme a jemně usekáme. Jarní cibulku i s natí nakrájíme na kolečka

  2. Zakysanou smetanu prošleháme s olejem a dijónskou hořčicí. Potom postupně vmícháme ryby, celer a cibulku. Podle chuti salát osolíme a necháme asi 1 hodinu rozležet v chladu

  3. Salát ze sleďových filetů na miskách posypeme nasekanou natí cibulky a podáváme s celozrnným pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!