Salát z červené řepy s jablkem recept

Apetit Recepty saláty

Suroviny na recept

sůl
1 lžička plnotučná hořčice
200 ml bílý jogurt
3 ks vejce natvrdo
1 - 2 lžičky strouhaný křen
mletý černý pepř
1 ks zelené jablko
2 - 3 ks menší vařené brambory
500 g předvařená červená řepa

Postup přípravy receptu

  1. Řepu nakrájíme na kostičky nebo ji propasírujeme přes kráječ na brambory do misky. Jablko oloupeme a nakrájíme spolu s vejci na kostičky. Brambory nakrájíme na kousíčky

  2. Vše zalijeme jogurtem, přidáme sůl, pepř, křen a hořčici. Celou směs důkladně promícháme

  3. Salát z červené řepy s jablkem podáváme s chlebem jako svačinu nebo jako lehký oběd.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!