Salát s rybou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
0.3 ks celer
1 sklenka majonéza
1-2 konzervy tuňák v oleji
citronová kůra
2 ks cibulka s natí
čerstvá bazalka
0.5 konzervy sterilovaný hrášek
2 ks vejce natvrdo

Postup přípravy receptu

  1. Rybu z konzervy (tuňák nebo sardinky) rozebereme na menší kousky do mísy. Přidáme jemně nastrouhaný syrový celer, drobně pokrájenou jarní cibulku i s natí a přecezený sterilovaný hrášek.

  2. Podle chuti salát osolíme, přidáme citronovou šťávu a promícháme s majonézou.

  3. Lehce vmícháme sekaná vejce uvařené natvrdo a pokrájenou bazalku.

  4. Salát s rybou mažeme na chléb nebo veku a ozdobíme kolečkem rajčete.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!