Salát Rumcajs recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky cukr
2 lžičky olej
sůl
2 ks cibule
2 lžíce majonéza
2 lžičky plnotučná hořčice
1 lžička sójová omáčka
4 ks sterilované okurky
1 lžička worcestrová omáčka
mletý černý pepř
20 dkg měkký salám

Postup přípravy receptu

  1. Nachystáme si dresink. V malém hrnci smícháme olej, cukr, hořčici, sójovou omáčku a worcesterskou omáčku. Na mírném ohni mícháme a svaříme ingredience v dresink. Nesmí přijít k varu! Necháme jej vychladnout.

  2. Pak si nakrájíme salám a okurku na kostičky a cibuli na půl kolečka či také na kostičky, záleží na vás. Vše dáme do misky a přidáme zchladlý dresink a 2 lžíce majonézy. Nakonec salát Rumcajs dochutíme solí a pepřem.

  3. Salát Rumcajs podáváme s čerstvým pečivem. Ještě lepší je uleželý z druhého dne.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!